De kaart
Voor
gerecht
Oesters "Sentinelle"
6 stuks op ijs/ citroen/ sjalot
€25
Ganzenlever
gebakken/ kweepeer/ ajuin
€28
Garnaal
Karnemelk/ Gepocheerd ei/ Zuurdesemtoast
€26
Boschampignon
Brioche toast/ kruidensla
€23
Hoofd
gerecht
Vis volgens aanvoer
pasta/ pompoen/ oud brugge
€38
Jonge duif - Anjou
groene kool/ zoete aardappel/ portojus
€43
Sint-Jacobsnoot
knolselder/ prei/ blanke botersaus
€dagprijs
Holstein Rund (per 2 personen)
lende/ rode wijnsaus/ salade van grondwitloof
€79
Desserts
Banaan
chocolade/ dulce de leche
€13
Café Glacé
-
€11
Vanille ijs
Tahiti vanille/ chocolade/ slagroom
€14
Kaas
geselecteerd door Carl Top /
de Kaasbolle
€15
Madeira Wine Reserva / Medium dry
€14
Allergenen
Wij houden rekening met levensbedreigende ingrediënten,(schaal-schelpdieren & noten), gelieve deze duidelijk op voorhand door te geven bij de reservatie. Zo niet, kunnen wij geen aanpassingen maken tijdens uw bezoek. Alvast bedankt voor uw begrip.